|
Ziyarette konuşan Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Rahmetli, hemşerimiz, 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı gelecek kuşaklara daha iyi anlatmak için çeşitli projelerin yanı sıra, değişik etkinlikler de yaptıklarını söyledi.
Dernek Başkanı Demirel: Hepinizin desteği ve dualarıyla Özal’ı rahmetle anacağız…
Dernek Başkanı Demirel, “Rahmetliyi anmak için Malatya da mevlid okutturacağız. Geçen yıl İstanbul da organize ettiğimiz mevlidi bu yıl Malatya da, Turgut Özal’ın doğduğu toprakta yapacağız. İstanbul’daki mevlide ikiyüzbinin üstünde insan katıldı. Bütün Malatyalıları Turgut Özal’ı yad etmeye davet ediyoruz. El birliğiyle rahmetli Özal’a sevgilerimizi, saygılarımızı, hayranlıklarımızı dile getireceğiz. Hepinizin desteği ve dualarıyla Özal’ı rahmetle anacağız” dedi.
Başkan Çakır: Malatya Belediyesi olarak yapacağınız organizasyona her türlü desteği vermeye hazırız…
Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği’nin organizasyonunun çok anlamlı olduğuna değinen Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Malatyalıların Turgut Özal’ı çok sevdiğini, okutulacak mevlide de büyük ilgi göstereceklerine inandığını söyledi.
Başkan Çakır, “Malatya Belediyesi olarak, yapacağınız organizasyona her türlü desteği vermeye hazırız. Rahmetli Turgut Özal Malatyalıların gönlünde taht kurdu. Herkes onu yad ediyor. Bu mevlidi ilk defa Malatya’da düzenliyor olmanız da ayrıca mutluluk veriyor. Bu organizasyondan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
|