Künye - Haber Arşivi - RSS - İletişim - Giriş Sayfam Yap - Sık Kullanılanlara Ekle

6 Eylul 2010 Pazartesi

Arama

 


 » Ana Sayfa
 » Asayiş
 » Eğitim
 » Ekonomi
 » Kent
 » Kültür & Sanat
 » Politika
 » Sağlık
 » Spor
 » Teknoloji
 » İHALELER
 » Türkiye

Menu

 » Künye

Hava Durumu

MALATYA

Çok Okunanlar

» Balan'la yollar ayrıldı
» 3-4 haftaya ihtiyaç var
» Kudret Havuzu yenileniyor
» 3 köy arazisi suya kavuştu
» 2.Arıtma ihalesi bu ay
» Araç sayısı 102 bin oldu
» Teröre taviz verilmeyecek
» Dolandırıcılıktan tutuklama
» Kayısı çekirdeği zehirli mi?
» Sıcaklık normallerin çok üzerinde

AK Parti’nin mükafatı işsizlik

Demokrat Parti İl Başkanı Şerafettin Arpacı, hükümetin ekonomik programları sonucu ülkede açlık ve işsizliğin had safhaya ulaştığını söyledi.

04.03.2010  11:13:18 

 

Arpacı yaptığı açıklamasında, “Siyasi varlığını gerginlikler, kutuplaştırmalar üzerine inşa eden AK Parti hükümeti ekonomik açıdan milletimizi açlığa ve işsizliğe mahkum etmiştir.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, İşsizlik oranın en yüksek olduğu iller arasında yüzde 16.8 ile Malatya yer almaktadır.” Şeklinde konuştu.

AK Parti’nin son seçimlerde en yüksek oranda oy veren illerin başında Malatya’nın geldiğine dikkat çeken DP il Başkanı Şerafettin Arpacı şöyle devam etti: “Ne yazık ki, yine AK Parti iktidarı döneminde işsizliğin en yüksek olduğu iller arasında yer almıştır.  AK Parti hükümetinin Malatya’ya çok büyük hizmetler yaptığını  her defasında dile getiren 6 AK Parti millekvekili, halkı işsizliğe ve açlığa mahkum ettirmeyi mi acaba hizmet olarak görüyorlar.?”

 

Bu Haber 67 Kere Okundu Yazdır
 aCAİP Tarafından 04.03.2010 19:10:12  Tarihinde yazılmıştır.

[3841]  

Köylerde güzelim toprakları bırakıp şehirin fabrika kokan havasına heveslenip.İşçi,memur olanlar çoğunluktayken işsizligi MHP-CHP hiç önleyemez.AKP nin MALATYA milletvekillerini günahım kadar sevmem.Ama BAŞBAKAN adam gibi adam,yürekli,cesur.Varmı böyle bir lider.Bahçeli ikna odasında sustu,Mafya ile mücadeleye girseydi ayakkabılarını bırakır arkasına bakmazdı.
 aCAİP Tarafından 04.03.2010 19:00:01  Tarihinde yazılmıştır.

[3839]  

Sizin mensubu olduğunuz karma parti iktidarda elle tutulur ne yaptıda şimdi çamur atıyorsunuz?Allah Korkusu yokmu sizde?80 Yıl Türkiye'yi dibi delik çuval yaptınız,7.5 yılda düzeltin diyorsunuz.El insaf.Allah bunun hesabını elbet MİZAN'da soracak!!!Kaçın kaçabilirseniz.
 aCAİP Tarafından 04.03.2010 18:55:35  Tarihinde yazılmıştır.

[3838]  

Sayın arpacı daha dün karma bir parti kurmakla kendinizi çare görmeye başladınız.Bahçeli'de sizin gibi düşünüyordu.İkna odasına alınınca Hükümeti kurmaya bile cesaret edemedi.Erkan MUMCU,Abdullatif ŞENER gibi fırsatçılık yapanları bu millet affetmez.Nerede sizde o yürek?Mafyanın,Ergenekonducuların üzerine gidesiniz.Oturun yerinizde.İşi karadenizin yürekli,Kasımpaşa'nın delikanlısı iyi götürüyor.Allah'a emanetTAYYİBİM.

 Yorum Ekleyin
Adınız Soyadınız :

Güvenlik Kodu: Güvenlik Kodunuz: 7900895

 

Bugünkü Gazetemiz

Bugünün Gazetesi Henüz Yüklenmedi
06.09.2010



Anket

Aktif Anket Bulunamadı

Yazarlar

   Ahmet Şentürk
Kuru üzüm, incir ve kayısı
   Mustafa Kuşçuoğlu
Evliya Çelebi ve Seyahatnamesi
   Kudret Erdem
Ne zaferi
   BENAYDOĞAN
Her yerde referandum var
   Kemal Deniz
Yunus Emre'yi günümüze taşımak
   Hikmet Doğan
Bu nasıl referandum?
   Bayram Akdemir
Unutulmak acı verir
   Hadi Önal
Tarihi doğru okuyup doğru yazmak
   M.Hayrettin Abacı
Açık dilekçe
   Esra Altaş
Kitap Kokusu
   Mehmet Şükrü Baş
Kendi kendini bitiren lider
   Mehmet Gülseren
Prestij yola
   Ahmet Tekden
GEÇMİŞ RAMAZAN TEDAİLERİ
   Fevzi Çiçek
Kuzey Çevre Yolu Değerlendirmesi
   Ramazan Çiftlikçi
Sadık Baba

Her Hakkı Saklıdır © Malatya Hakimiyet Gazetesi
http://www.malatyahakimiyet.com
Yazılım: ercans@gmail.com 0,06