Künye - Haber Arşivi - RSS - İletişim - Giriş Sayfam Yap - Sık Kullanılanlara Ekle

6 Eylul 2010 Pazartesi

Arama

 


 » Ana Sayfa
 » Asayiş
 » Eğitim
 » Ekonomi
 » Kent
 » Kültür & Sanat
 » Politika
 » Sağlık
 » Spor
 » Teknoloji
 » İHALELER
 » Türkiye

Menu

 » Künye

Hava Durumu

MALATYA

Çok Okunanlar

» Balan'la yollar ayrıldı
» 3-4 haftaya ihtiyaç var
» Kudret Havuzu yenileniyor
» 3 köy arazisi suya kavuştu
» Araç sayısı 102 bin oldu
» 2.Arıtma ihalesi bu ay
» Teröre taviz verilmeyecek
» Dolandırıcılıktan tutuklama
» Kayısı çekirdeği zehirli mi?
» Sıcaklık normallerin çok üzerinde

Fuar formatı değişmedi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "15.Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin formatında bu yıl fazla değişiklik yapmayacağız" derken, fuara girişin ve otobüs seferlerinin ücretsiz olacağını, araçlardan otopark ücreti alınacağını söyledi. "14 Temmuz Salı Yusuf Güney - Rafet El Roman, 15 Temmuz Çarşamba Bülent Serttaş - Funda Arar, 16 Temmuz Perşembe Sevcan Orhan - Kutsi, 17 Temmuz Cuma Elif Avcı - İzzet Yıldızhan,18 Temmuz Cumartesi Kıvarcık Ali - İsmail YK."

01.07.2009  09:47:14 

 


Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Mişmiş Park'ta Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Abuzer Kabakaş ve Fuarcılık Şirketi Genel Müdür Vekili Ahmet Ünver'le birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
14-18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 17. Malatya Fuarı, Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin hayırlı olması temennisiyle konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Fuar ve Festival programları ile ilgili bilgiler verdi.
Başkan Çakır, festival programının 14 Temmuz Salı günü, Fuar programının ise 15 Temmuz Çarşamba günü başlayacağını söyledi. Fuar ve festivali birçok ülkeden katılımların olacağını belirten Başkan Çakır, "Fuarımız 9 bin metrekarelik kapalı fuar alanında yapılacaktır. Bildiğiniz üzere bu fuar bölgenin en büyük karma fuarıdır. Fuar alanında toplam 3 bin 200 metrekare satış standı, 5 bin 300 metrekare dolayında da ziyaretçi gezi alanı olacaktır. Festivalimiz 13 Temmuz Pazartesi akşamı şehir merkezinde başlatılacak olan festival yürüyüşü ile start alacaktır. Bu yıl ayrıca 14-18 Temmuz tarihleri arasında Kemal Sunal Çocuk sahnesi ile çocuklarımızda doya doya eğlenme imkanı bulacaklardır" dedi.
Çakır, "15.Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin formatında bu yıl fazla değişiklik yapmayacağız" derken, fuara girişin ve otobüs seferlerinin ücretsiz olacağını, araçlardan otopark ücreti alınacağını söyledi.
Çakır, 5 gün boyunca sahne alacak olan sanatçıları şöyle belirtti:
"14 Temmuz Salı Yusuf Güney - Rafet El Roman, 15 Temmuz Çarşamba Bülent Serttaş - Funda Arar, 16 Temmuz Perşembe Sevcan Orhan - Kutsi, 17 Temmuz Cuma Elif Avcı - İzzet Yıldızhan,18 Temmuz Cumartesi Kıvarcık Ali - İsmail YK."

 

Bu Haber 190 Kere Okundu Yazdır

 Yorum Ekleyin
Adınız Soyadınız :

Güvenlik Kodu: Güvenlik Kodunuz: 3962144

 

Bugünkü Gazetemiz

Bugünün Gazetesi Henüz Yüklenmedi
06.09.2010



Anket

Aktif Anket Bulunamadı

Yazarlar

   Ahmet Şentürk
Kuru üzüm, incir ve kayısı
   Mustafa Kuşçuoğlu
Evliya Çelebi ve Seyahatnamesi
   Kudret Erdem
Ne zaferi
   BENAYDOĞAN
Her yerde referandum var
   Kemal Deniz
Yunus Emre'yi günümüze taşımak
   Hikmet Doğan
Bu nasıl referandum?
   Bayram Akdemir
Unutulmak acı verir
   Hadi Önal
Tarihi doğru okuyup doğru yazmak
   M.Hayrettin Abacı
Açık dilekçe
   Esra Altaş
Kitap Kokusu
   Mehmet Şükrü Baş
Kendi kendini bitiren lider
   Mehmet Gülseren
Prestij yola
   Ahmet Tekden
GEÇMİŞ RAMAZAN TEDAİLERİ
   Fevzi Çiçek
Kuzey Çevre Yolu Değerlendirmesi
   Ramazan Çiftlikçi
Sadık Baba

Her Hakkı Saklıdır © Malatya Hakimiyet Gazetesi
http://www.malatyahakimiyet.com
Yazılım: ercans@gmail.com 0,05