Künye - Haber Arşivi - RSS - İletişim - Giriş Sayfam Yap - Sık Kullanılanlara Ekle

6 Eylul 2010 Pazartesi

Arama

 


 » Ana Sayfa
 » Asayiş
 » Eğitim
 » Ekonomi
 » Kent
 » Kültür & Sanat
 » Politika
 » Sağlık
 » Spor
 » Teknoloji
 » İHALELER
 » Türkiye

Menu

 » Künye

Hava Durumu

MALATYA

Çok Okunanlar

» Balan'la yollar ayrıldı
» 3-4 haftaya ihtiyaç var
» Kudret Havuzu yenileniyor
» 3 köy arazisi suya kavuştu
» 2.Arıtma ihalesi bu ay
» Araç sayısı 102 bin oldu
» Teröre taviz verilmeyecek
» Dolandırıcılıktan tutuklama
» Kayısı çekirdeği zehirli mi?
» Sıcaklık normallerin çok üzerinde

Kiraz festivali değerlendirildi

Yeşilyurt ilçesinde bu yıl 15.'si düzenlenen Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği'nin dolu dolu geçtiği belirtildi.

30.06.2009  09:50:26 

 Yeşilyurt ilçesinde bu yıl 15.'si düzenlenen Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği'nin dolu dolu geçtiği belirtilirken, burada ilçede Meslek Yüksek Okulu yapılması sözünün de verildiği hatırlatıldı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, 20-21 Haziran günleri düzenlenen Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği'ni değerlendirdi. "Bu yıl festivali yapmamayı düşünürken en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Çünkü belediyemizin kuruluşunun 100. yılı ve 100. yıllar her zaman kutlanmaz. Çevremden 'Başkanım belediyenin gücü yetmiyorsa siz buna öncülük edin' tepkilerini aldım. Basın da bizlere destek verdi ve hazırlıklarımızı yaptık ve şenliğimizi bu yıl da gerçekleştirdik. Kısaca belirtmem gerekirse şenliğimiz çok renkli geçti" diyen Kavuk, "Günümüze kadar yapılan festivallerin 10-11 tanesi sırf benim dönemimde yapıldı. Seneye nasip olursa daha iyilerini yapmaya çalışacağız. Bu yıl eşim adına yaptırdığımız ana okulu, Prof. Dr. Mesut Parlak Ana Okulu açılışı, Hasan Çalık Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi açılışı gibi birçok hizmete öncülük ettik" ifadelerini kullandı.
Mehmet Kavuk, daha sonra şunları belirtti:
"Bunun dışında oğlum Şahin Kavuk tarafından yaptırılacak olan Meslek Yüksekokulu için AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a söz verildi. Önümüzdeki yıl inşallah bu okulun temeli de atılacaktır. Karakucak Güreşlerinde Hanım Ağa seçilen Meral Nalbant'ın böyle bir görevde bulunması bizim için büyük onurdur. Batı ile aramızdaki fark da budur. Bizler ailelerimiz için yaşarız, batılılar ise kendileri için yaşarlar. Bizler aile değerlerini ön planda tutan ve bu değerlerle var olan insanlarız. Eminim daha iyi günler bizleri bekliyor."

 

Bu Haber 123 Kere Okundu Yazdır

 Yorum Ekleyin
Adınız Soyadınız :

Güvenlik Kodu: Güvenlik Kodunuz: 5546464

 

Bugünkü Gazetemiz

Bugünün Gazetesi Henüz Yüklenmedi
06.09.2010



Anket

Aktif Anket Bulunamadı

Yazarlar

   Ahmet Şentürk
Kuru üzüm, incir ve kayısı
   Mustafa Kuşçuoğlu
Evliya Çelebi ve Seyahatnamesi
   Kudret Erdem
Ne zaferi
   BENAYDOĞAN
Her yerde referandum var
   Kemal Deniz
Yunus Emre'yi günümüze taşımak
   Hikmet Doğan
Bu nasıl referandum?
   Bayram Akdemir
Unutulmak acı verir
   Hadi Önal
Tarihi doğru okuyup doğru yazmak
   M.Hayrettin Abacı
Açık dilekçe
   Esra Altaş
Kitap Kokusu
   Mehmet Şükrü Baş
Kendi kendini bitiren lider
   Mehmet Gülseren
Prestij yola
   Ahmet Tekden
GEÇMİŞ RAMAZAN TEDAİLERİ
   Fevzi Çiçek
Kuzey Çevre Yolu Değerlendirmesi
   Ramazan Çiftlikçi
Sadık Baba

Her Hakkı Saklıdır © Malatya Hakimiyet Gazetesi
http://www.malatyahakimiyet.com
Yazılım: ercans@gmail.com 0,05