Künye - Haber Arşivi - RSS - İletişim - Giriş Sayfam Yap - Sık Kullanılanlara Ekle

10 Mart 2010 Çarşamba

Arama

 


 » Ana Sayfa
 » Asayiş
 » Eğitim
 » Ekonomi
 » Kent
 » Kültür & Sanat
 » Politika
 » Sağlık
 » Spor
 » Teknoloji
 » İHALELER
 » Türkiye

Menu

 » Künye

Hava Durumu

MALATYA

Çok Okunanlar

» Makut Elazığ'ı anlattı
» Malatyalılar Derneği Kadınları Unutmadı
» İhaleler güncellendi
» Seçimi Ağbaba kazandı
» Vicdansız baba
» 'Başörtüsü kadın hakkıdır'
» Şiir insanı rahatlatır
» Arguvan Türkü Günleri düzenlendi
» Belediyespor şımarmayacak
» Bölge 20 gündür aktif

En iyi hizmeti veriyoruz

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Zeki Saraç, en yeni teknolojiyi vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

01.05.2009  09:21:44 

 


Türk Telekom Malatya İl Müdürü Zeki Saraç, müdürlük toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni projeler hakkında bilgiler veren Saraç, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.
Türk Telekom İl Müdürlüğü olarak en yeni teknolojiyi vatandaşların hizmetine sunduklarını ve bunun yanında sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulunduklarını ifade eden Saraç, "2008 Yılı'nda Kırsal Dönüşüm Projesini gündemimize almıştık. Bu projeyle birlikte İstanbul'da büyük bir merkezde kullanılan internet, Pütürge'nin herhangi bir köyünde de aynı şekilde kullanılabiliyor. Geçen yıl alt yapısını tamamladığımız proje hiçbir sıkıntı yaşanmadan devam ediyor. Türk Telekom en yeni sistemi üretip,
kullanmaktadır. En yeni sistemlerin uygulayıcısı olan Türk Telekom, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaktadır" dedi.
Saraç, sosyal sorumluluk projelerin de etkin rol oynadıklarını kaydederek, "Türk Telekom olarak sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyoruz. Türkiye genelinde 55 ilköğretim ve lise yapıldı. Bu kapsamda Malatya'da eşi bulunmayan bir ilköğretim okulunu eğitime kazandırdık. Valiliğimiz tarafından başlatılan 91 Bin Dev Öğrenci Projesine de destek verdik. Proje için hazırlanan 15 bin takım kitap setini alarak, Türkiye genelindeki okullarımıza dağıttık. Bunun yanında internet evleri oluşturmaya başladık.
9 ilçe, İnönü Üniversitesi ve Gençlik Merkezi'nde internet evleri kurarak, hizmete açtık. Şu ana kadar bu proje kapsamında 200'e yakın bilgisayar verdik. Eğitim konusunda ihtiyaç olduğu takdirde bundan sonrada destek vereceğiz. Ayrıca kağıt fatura sisteminden e-fatura sistemine dönüldü ve bununla birlikte orman alanlarına katkıda bulunduk. Malatya 3 bin ağaç dikimi gerçekleştirildi" diye konuştu.
Türk Telekom'un projelerini her geçen gün arttırarak devam ettiğini sözlerine ekleyen Saraç, "Vitamin projemiz ile ilköğretim 4. sınıftan, 8. sınıfa kadar öğrencilerimize hazırlanan eğitim seti hizmetimiz devam ediyor. Ayrıca, Malatya Merkez'de 100 mega bite kadar internet verme çalışmamız devam ediyor. Bu proje 2009 yılı sonunda tamamlanacak. IP TV projesini de Malatya'da hayata geçirmek için çalışmalarımız halen devam ediyor" dedi.

 

Bu Haber 160 Kere Okundu Yazdır

 Yorum Ekleyin
Adınız Soyadınız :

Güvenlik Kodu: Güvenlik Kodunuz: 1082659

 

Bugünkü Gazetemiz

Bugünün Gazetesi Henüz Yüklenmedi
10.03.2010



Anket

Aktif Anket Bulunamadı

Yazarlar

   Ahmet Şentürk
Kuru üzüm, incir ve kayısı
   Mustafa Kuşçuoğlu
Evliya Çelebi ve Seyahatnamesi
   Kudret Erdem
Gizleyenler ve izleyenler
   BENAYDOĞAN
Muhittin Şeftalicioğlu
   Kemal Deniz
Tazı
   Hikmet Doğan
Çocukların geleceğini karartmayın
   Bayram Akdemir
Kıbrıs'a giderken 2
   Hadi Önal
Ne mezarda rahat var, ne beşikte
   Nihal İlmen
'Canlı Gaste'de skandal
   Mirza
Ne olacak bu Malatya
   M.Hayrettin Abacı
Malatya: Çok gelişmeye uygun bir kent

Her Hakkı Saklıdır © Malatya Hakimiyet Gazetesi
http://www.malatyahakimiyet.com
Yazılım: ercans@gmail.com 0,08